Thursday, February 18, 2010

Ubat Kuat lelaki, Perapat Vagina dan Penegang Payu Dara Dengan Kaedah Hemopathy


IXORA MINYAK LINTAH KELAPA DARA - Ixora ramuan penguat tenaga batin dan meningkatkan keharmonian rumahtangga suami dan isteri dihasilkan daripada ekstrak miknyak lintah dan diadun bersama Hirudin, Histamin, Pheromone, Cymbopogon Hardus, Herbs serta doa-doa As-Syifa'. Ramai lelaki telah berterima kasih kepada Ixora Minyak Lintah Kelapa Dara kerana menjadikan mereka lelaki idaman wanita.

Harga: RM 39.00

Fungsi Ixora Minyak Lintah Kelapa Dara

* Membesar dan memanjangkan saiz zakar
* Menguatkan pancutan mani
* Menjaga aliran darah pada bahagian zakar
* Mengelakkan ejakulasi pra matang agar tahan lebih lama
* Memaksimukan ereksi agar lebih tegang dan keras
* Menjadi lebih bertenaga dan tidak mudah tewas
* Mengembirakan isteri tersayang
* Merangsang seksual daripada bau
* Menambah nikmat dalam persetubuhan
* Mengembalikan tenaga seksual anda seperti zaman remaja
* Memberikan daya ketegangan dan ketahanan yang maksimum

Untuk menguji keberkesanan produk, titik minyak lintah pada belakang tapak tangan dan gosok perlahan-lahan. Jika anda cukup rehat, selepas 5 minit urat-urat akan membesar dan mengembang.

Rahsia kami

* Urutan menggunakan Ixora Minyak Lintah pada waktu paling baik adalah tengah malam sebelum tidur kerana otot-otot telah berehat dan diawal pagi.
* Elakkan basuh atau lap selepas menggunakan Ixora Minyak Lintah.
* Amalkan Ixora Minyak Lintah selama 40 hari untuk mendapatkan kesan yang betul-betul menakjubkan. Anda sendiri akan tersenyum melihat dan merasainya.
* Amalkan senaman kemut setiap masa untuk menguatkan otot-otot cengkaman zakar

= 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0= 0 = 0= 0= 0= 0= 0= 0= 0 = 0 =0 = 0 =0 = 0=

IXORA KRIM PERAPAT LINTAH MANJAKANI- Krim ini berfungsi untuk meningkatkan ghairah seksual wanita. Jadikan pemakaian Ixora Krim Perapat Lintah Manjakani sebagai satu kemestian di dalam rutin anda setiap hari dan kembalikan kegemilangan ketika zaman dara anda.


RM39.00

Ixora Krim Perapat Lintah Manjakani adalah gabungan ekstrak lintah, Manjakani, Bunga-bungaan & doa As-Syifa. Istimewanya formula Ixora Krim Perapat dipertingkatkan dengan doa As-Syifa.Khasiat Ixora Krim Perapat Lintah Manjakani ialah:-

  • Mengetatkan faraj
  • Menarik keinginan seksual pasangan melalui deria bau
  • Memulihkan mati putik (klitoris) dan kedinginan
  • Melambatkan menopaus
  • Mengekalkan pH dan warna semulajadi kulit faraj
  • Menyah-bau yang kurang menyenangkan, anti bakteria, merawat keputihan, mengekalkan pH
  • Memudarkan kesan gelap pada kulit faraj
  • Mengembalikan warna semulajadi faraj
  • Mampu merawat kesan kedutan faraj
Cara-cara Penggunaan

Bagi mendapatkan hasil yang memuaskan, anda dinasihatkan menyapu Ixora Krim Perapat ini setiap kali selepas mencuci faraj. Pastikan anda lapkan kawasan faraj selepas mencuci. Kemudian sapukan krim ini pada bibir faraj dan klitoris. Umpama memakai losyen badan.Setiap kali sebelum berasmara pastikan anda mencuci faraj yang telah disapu krim tadi. Istimewanya Ixora Krim Perapat juga boleh mengharumkan sambil merapatkan vagina.

Tips daripada Kami

* Untuk menambah nikmat ketika berasmara, sapukan pada faraj 30 minit sebelum bersama. Kemudian cuci dahulu faraj denga bersih sebelum berasmara.
* Guna Ixora Krim Perapat Lintah Manjakani 2X sehari pagi dan malam
* Sapu juga Ixora Krim ini terutamanya sewaktu haid untuk mengelakkan kegatalan.

= 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0 = 0

IXORA KRIM PAYUDARA LINTAH SIRIH - KRIM PAYUDARA MANTAP,MONTOK & ANJAL
RM39.00

Ingin memiliki bentuk payudara yang montok dan mantap?
Dengan kandungan Pati Minyak Lintah, Sirih, Minyak Zaitun, Minyak Kelapa Dara serta Doa-doa As-Syifa' adalah penawarnya.

Krim ini boleh memberi kesan pembentukan semula pada bentuk payudara yang semakin kendur hasil daripada perubahan hormon dan faktor dimamah usia. Malahan ia juga menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok dan menggiurkan seperti yang diidamkan setiap wanita.


Keistimewaan Ixora Krim Payudara Lintah Sirih ini bukan saja dapat memberi bentuk badan yang sempurna terutama pada bahagian payudara dan pinggul. Hasil penggunaan yang kerap pasti memberi impak kepada saiz payudara yang asal kepada saiz idaman.

Ia juga boleh membantu kaum wanita bebas daripada kanser payu dara yang merupakan penyakit pembunuh utama wanita iaitu dengan mencegah pertumbuhan sel tersebut.

Kaedah pengamalan Ixora Krim Payudara Lintah Sirih bukan sahaja sesuai untuk wanita yang telah berumahtangga tetapi ia juga sesuai untuk kegunaan gadis remaja dan semua peringkat umur.

Fungsi Krim ini:-

* Memberi kesan pembentukan semula payudara yang semakin mengendur
* Menjanjikan kecantikan payudara agar semakin montok, mantap dan menggiurkan

Cara-cara Penggunaan

* Sapukan krim pada bahagian payudara melalui cara urutan dari bahagian bawah ke bahagian atas. Lakukan 2 kali sehari pada setiap pagi dan malam.
* Urutan dari bahagian bawah ke atas dan dari sisi ke bahagian tengah dada.

Tips daripada kami:

* Untuk mendapat kesan yang terbaik sebaiknya mintalah suami anda yang urutkan (jika dah berkahwin). Ini kerana hormon kasih sayang yang keluar akan mempercepatkan proses pembentukan.

Peringatan: Elakkan krim terkena bahagian puting payudara.